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Du haut de gamme : pour = The top of the rangeSAPPA, Faustine.Revue pratique du froid et du conditionnement d'air. 2003, Num 914, pp 58-62, issn 0370-6699, 5 p.Article

Gefahren durch den elektrischen Strom in gewerblichen Küchen = Dangers liés au courant électrique dans les cuisines de collectivités = Dangers due to electricity in commercial kitchensDÖRSAM, K. G.ETA. Elektrowärme im technischen Ausbau. 1991, Vol 49, Num 3, pp A127-A129, issn 0174-6189Article

A study of the spread of Campylobacter jejuni in four large kitchensDAWKINS, H. C; BOLTON, F. J; HUTCHINSON, D. N et al.Journal of hygiene. 1984, Vol 92, Num 3, pp 357-364, issn 0022-1724Article

Keeping cooks in the kitchen: Solving the makeup air the dilemma : Kitchen ventilationVAN STRATEN, Gerrit S; BROWN, Stephen L.ASHRAE journal. 2003, Vol 45, Num 6, pp K4-K7, issn 0001-2491Article

Rationalisierung der Projektierung mit dem rechnergestützten Arbeitsplatz für Konstruktion und Technologie AKT 6454 im Veb NAGEMA-Anlagenbau Dresden = Rationalisation des projets au moyen du poste de travail AKT 6454 assisté par ordinateur, pour la construction et la technologie, dans le combinat nationalisé NAGEMA à Dresde = Rationalizing projecting with the computer-aided workplace AKT 6454 in the VEB NAGEMA Anlagenbau DresdenBENGARD, M.Maschinenbautechnik. 1986, Vol 35, Num 5, pp 208-210, issn 0025-4495Article

Cuisine d'assemblage ?, Paris, 14 juin 1988Cuisine d'assemblage ? Colloque. sd, 79 p.Conference Proceedings

Restauration. Dole: une nouvelle cuisine = Catering: a new kitchen for the hospital in DoleMEKACHERA, H; AUDIBERT, M; ETIEVANT, G et al.Gestions hospitalières. 1987, Num 266, pp 307-310, issn 0016-9218Article

Ribotyping and a study of transmission of Staphylococcus aureus collected from food preparation facilitiesKISHIMOTO, Michiru; HIOKI, Yuichi; OKANO, Tetsuya et al.Journal of food protection. 2004, Vol 67, Num 6, pp 1116-1122, issn 0362-028X, 7 p.Article

Gasanwendung in Grossküchen = The use of gas in large-scale cateringHÜLSKEN, R.Gas, Wärme international. 1996, Vol 45, Num 2, pp 99-103, issn 0020-9384Article

Stand der Entwicklung bei gewerblichen Küchengeräten = Point of the development of industrial kitchen equipmentsNIENHOFF, B; KESSEL, H. W.ETA. Elektrowärme im technischen Ausbau. 1995, Vol 53, Num 2, pp A66-A70, issn 0174-6189Article

Les innovations gaz naturel en cuisson professionnelle = Innovations about natural gas used in collective kitchensFOULONNEAU, C.Optimisation de l'usage de l'énergie en restauration hors foyer : une source de profits. Colloque. 1991, pp 33-36Conference Paper

Nouvelles solutions techniques en cuisine: économies d'énergie et amélioration du bilan des établissements de restauration = New technical solutions in the kitchens: energy conservation and improvement of the balance sheet of restaurantsDESPRETZ, H.Optimisation de l'usage de l'énergie en restauration hors foyer : une source de profits. Colloque. 1991, pp 61-66Conference Paper

Kitchen exhaust : Issues and solutionsCLARK, John A.ASHRAE journal. 2001, Vol 43, Num 10, pp 37-39, issn 0001-2491Article

Les aspects énergétiques : Ventilation des grandes cuisines et laboratoires = Energetic aspects : Ventilation of professionnal kitchens and laboratoriesMARTEAU, J.Chauffage, ventilation, conditionnement d'air. 1999, Num 11, pp 21-23, issn 1292-3397Article

Les marchés, la normalisation, la réglementation : Ventilation des grandes cuisines et laboratoires = The markets, normalization, regulations : Ventilation of professionnal kitchens and laboratoriesLABESSE, P.Chauffage, ventilation, conditionnement d'air. 1999, Num 11, issn 1292-3397, p. 13Article

Commercial and institutional kitchen exhaust systemsMCGUIRE, A. B.Heating, piping and air conditioning. 1993, Vol 65, Num 5, pp 67-68, issn 0017-940X, 6 p.Article

Laboratory design of energy efficient exhaust hoodsSOLING, S. P; KNAPP, J.ASHRAE transactions. 1985, Vol 91, Num 1, pp 383-392, issn 0001-2505Article

A new standard method of test for determining the grease particulate removal efficiency of filter systems for kitchen ventilationSCHROCK, Derek W; OLSON, Bernard A; URNESS, Randall J et al.ASHRAE transactions. 2006, pp 583-590, issn 0001-2505, 2Vol, 8 p.Conference Paper

Les cuisines de Bassens en Gironde : Ventilation des grandes cuisines et laboratoires = Municipal kitchens in Bassens-en-Gironde : Ventilation of professionnal kitchens and laboratoriesVALENTIN, S.Chauffage, ventilation, conditionnement d'air. 1999, Num 11, issn 1292-3397, p. 20Article

Principios de higiene para el diseno de cocinas de comedores colectivos = Hygien principles for the design of a commercial kitchenLLORET, I; FURIO, J. L; MONTES, L. E et al.Alimentaria. 1997, Num 279, pp 109-113, issn 0300-5755Article

Brand in der GroBküche eines Krankenhauses = Incendie dans les cuisines d'un hôpital = Fire in a hospital hitchenSCHÖNHERR, W.Brandschutz, deutsche Feuerwehr-Zeitung. 1995, Vol 49, Num 7, pp 476-479, issn 0006-9094Article

Les trains de croisières: du Grand Express d'Orient au Pullman-Orient-Express = Cruise trains: from Grand Orient Express to the Pullman-Orient ExpressCHANTEREAU, M; CYGANSKI, P.Revue générale des chemins de fer (1924). 1993, Num 7-8, pp 29-31, issn 0035-3183Article

Salles microbiologiquement maîtrisées en cuisines centrales : La cuisine propre = Microbiological control of central kitchen: clean kitchenDUCOMMUN, A.Revue pratique du froid et du conditionnement d'air. 1989, Num 696, pp 60-63, issn 0370-6699, 4 p.Article

Les travaux de restructuration de la cuisine au Centre hospitalier spécialisé de Quimper = Renovation of the kitchen in the psychiatric hospital of QuimperCIAPOLINO, A; WEIGEL, M.Techniques hospitalières médico-sociales et sanitaires. 1985, Vol 40, Num 483, pp 103-107, issn 0040-1374Article

Effects of appliance diversity and position on commercial kitchen hood performanceSWIERCZYNA, Richard; SOBISKI, Paul; FISHER, Donald et al.ASHRAE transactions. 2006, pp 591-602, issn 0001-2505, 2Vol, 12 p.Conference Paper

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